Hoe open ik Windows Logboek in Windows 10

Now Reading
Hoe open ik Windows Logboek in Windows 10

De Windows logboeken bevatten alle belangrijke gebeurtenissen maar ook minder belangrijke gebeurtenissen. Gegevens uit het logboek kunnen handig zijn om problemen die u ondervind op de computer te kunnen achterhalen. Omdat vaak het logboek erg specifiek de details van de foutmeldingen toont.

Let op! Gegevens uit de Windows Logboeken kunnen persoonlijke informatie bevatten. Deel deze alleen met mensen die u vertrouwd. Plaats nooit gegevevens uit uw logboeken op WindowsInstructed, deze zullen altijd verwijderd worden.

Hoe open ik Windows 10 zijn Logboeken?

1. Klik met uw rechtermuisknop (touchscreens indrukken en vasthouden) op het Windows icoon in de taakbalk en kies dan voor Logboeken.
Alternatief 1: U kunt ook Start openen en dan voor logboeken jntypen. |
Alternatief 2: Druk op uw toetsenbord op Windows + R tegelijk en typ vervolgens “eventvwr” en druk op enter.

Windows 10: Logboeken

Windows 10: Logboeken

Na enkele ogenblikken, afhankelijk van uw computer zijn snelheid, zullen de Windows logboeken zich openen. Sommige logboeken en / of logboek entries (regels) kunnen alleen door de computer zijn Beheerder (Administrator) of een gebruiker met Beheerder (Administrator) rechten worden bekeken.

Wij willen nogmaals herhalen dat logboeken niet zomaar gedeeld moeten worden met derden. Dit is een potentieel beveiligingsrisico en kan uw privacy schenden, hoewel de kans klein is.

What's your reaction?
Geweldig
21%
Bedankt!
37%
Werkt niet
32%
Onzin
11%
About The Author
Yuri Pustjens
Yuri is sinds 2013 een Microsoft Most Valuable Professional. Twee jaar in de categorie Windows Consumer Expert en nu als Windows.
Comments
Leave a response

Leave a Response